Bible domácího pečení
Popis
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, ...
Zeptejte se
530 Kč
530 Kč bez DPH
Skladem 1 ks, ihned k odeslání
Doporučte
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
Autor | Beranbaumová Levyová Rose |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 760 |
V prodeji od | 2021-08 |
Rok vydání | 2021 |
Pořadí vydání | 3 |
Vazba | pevná |