Čokoláda 50 snadných receptů
Popis
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na ...
Zeptejte se
243 Kč
243 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Jazyk | Česky |
---|---|
Počet stran | 128 |
V prodeji od | 2015-10 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | 1536 x 1024 |