Dieta při antikoagulační léčbě
Popis
Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné ...
Zeptejte se
126 Kč
126 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné antikoagulační léčbu dodržovat. Aby bylo prodloužení času srážení krve co nejvyrovnanější, je nutné dodržovat určitá pravidla. Především možné ovlivnění jinými léky a dietou s kolísavým obsahem vitamínu K. Najdete zde seznam potravin s vysokým obsahem vitamínu K, výměnné jednotky a návod na vytvoření jídelníčku, který nepovede ke snížení obsahu vlákniny a dalších důležitých látek v dietě
Autor | Petr Kessler |
---|---|
Edice | Stručné informace pro pacienty |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 60 |
Rok vydání | 2007 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | 2880x1800 (2,8K) |