Domácí zabijačka
Popis
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování ...
Zeptejte se
232 Kč
232 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
Autor | Josef Půhoný |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 120 |
V prodeji od | 2022-01 |
Rok vydání | 2022 |
Pořadí vydání | 3 |
Vazba | pevná |
Druh | 1080 x 2388 |