Gastronomie
Popis
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a ...
Zeptejte se
312 Kč
312 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.
Autor | Miroslav Fišera |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 300 |
V prodeji od | 2017-05 |
Rok vydání | 2017 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | 1536 x 1024 |