Grilování 50 snadných receptů
Popis
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či ...
Zeptejte se
243 Kč
243 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.
Autor | Academia Barilla |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 128 |
V prodeji od | 2014-10 |
Rok vydání | 2014 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |