Lamart LT3112 Hluboký plech na pečení BONTE, 41 x 25,5 x 5 cm
Popis
Hluboký plech s vnitřní nepřilnavou vrstvou vyroben z uhlíkové oceli využijete k pečení masa, zapékání zeleniny, těstovin i k přípravě litých moučníků nebo kynutých buchet. Není třeba používat pečicí papír, plech stačí lehce vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení, upečené dobroty snadno z plechu s ...
Zeptejte se
238 Kč
196,69 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice zítra
Doporučte
Hluboký plech s vnitřní nepřilnavou vrstvou vyroben z uhlíkové oceli využijete k pečení masa, zapékání zeleniny, těstovin i k přípravě litých moučníků nebo kynutých buchet.
Není třeba používat pečicí papír, plech stačí lehce vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení, upečené dobroty snadno z plechu s výškou 4,5 cm sundáte.
Díky svému rozměru se vejde do běžné velikosti plynové, elektrické i horkovzdušné trouby.
Lze jej mýt v myčce nádobí, při větším připečení, např. pokud vyteče náplň z jablečného štrúdlu, což se někdy stává, stačí plech odmočit. Plech disponuje dvěma silikonovými madly. Doporučujeme používat dřevěné, nylonové nebo silikonové náčiní, aby nedošlo k poškození teflonové vrstvy.
Doporučení: Aby si forma udržela svou nepřilnavost, doporučujeme ji vložit asi na 10 min. do vroucí vody, zvláště po pečení lepivých těst. V případě, že pečeme něco s malým množstvím tuku, můžeme zlepšit nepřilnavost formy slabou vrstvou tuku nebo poprášením kakaem nebo moukou.
Není třeba používat pečicí papír, plech stačí lehce vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení, upečené dobroty snadno z plechu s výškou 4,5 cm sundáte.
Díky svému rozměru se vejde do běžné velikosti plynové, elektrické i horkovzdušné trouby.
Lze jej mýt v myčce nádobí, při větším připečení, např. pokud vyteče náplň z jablečného štrúdlu, což se někdy stává, stačí plech odmočit. Plech disponuje dvěma silikonovými madly. Doporučujeme používat dřevěné, nylonové nebo silikonové náčiní, aby nedošlo k poškození teflonové vrstvy.
Doporučení: Aby si forma udržela svou nepřilnavost, doporučujeme ji vložit asi na 10 min. do vroucí vody, zvláště po pečení lepivých těst. V případě, že pečeme něco s malým množstvím tuku, můžeme zlepšit nepřilnavost formy slabou vrstvou tuku nebo poprášením kakaem nebo moukou.