• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Liga destilatérů a kurzy hladovění

Ilustrační obrázek
Popis
Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím. Tentokráte se vydává po vlasti, aby zmapoval krajové lahůdky, jako jsou štramberské uši, hořické trubičky či trdelníky, ale i ryze ...
Zeptejte se
195 Kč
195 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 24 hodin
Značka:
Sursum
Výrobní číslo:
978-80-7323-174-3
EAN:
9788073231743
Náš kód:
771633
Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím. Tentokráte se vydává po vlasti, aby zmapoval krajové lahůdky, jako jsou štramberské uši, hořické trubičky či trdelníky, ale i ryze české masové speciality zahrnující domácí zabijačku, zvěřinu nebo křupavou martinskou husu. Na své si přijdou i milovníci zeleniny, piva, vína i českých sýrových specialit. A aby si užily nejen buňky chuťové, ale i mozkové, dává poslední kapitola celé knize také filozofický podtext hodný autora.
Autor Milan Badal
Jazyk Česky
Počet stran 132
V prodeji od 2008-10
Rok vydání 2008
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh 1536 x 1024