Liga destilatérů a kurzy hladovění
Popis
Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím. Tentokráte se vydává po vlasti, aby zmapoval krajové lahůdky, jako jsou štramberské uši, hořické trubičky či trdelníky, ale i ryze ...
Zeptejte se
195 Kč
195 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím. Tentokráte se vydává po vlasti, aby zmapoval krajové lahůdky, jako jsou štramberské uši, hořické trubičky či trdelníky, ale i ryze české masové speciality zahrnující domácí zabijačku, zvěřinu nebo křupavou martinskou husu. Na své si přijdou i milovníci zeleniny, piva, vína i českých sýrových specialit. A aby si užily nejen buňky chuťové, ale i mozkové, dává poslední kapitola celé knize také filozofický podtext hodný autora.
Autor | Milan Badal |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 132 |
V prodeji od | 2008-10 |
Rok vydání | 2008 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | 1536 x 1024 |