Moderní česká cukrařina
Popis
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ...
Zeptejte se
374 Kč
374 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu, mají pouze jednu nevýhodu: nikdy nebudete mít dost… Bon appétit!
Autor | Maršálek Josef |
---|---|
Edice | Mistr cukrář |
Počet stran | 192 |
V prodeji od | 2022-08 |
Rok vydání | 2022 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | pevná |
Druh | 2880x1800 (2,8K) |