Pečeme si sami chleba
Popis
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ...
Zeptejte se
459 Kč
459 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý
bramborový chléb, jemná křehká
bageta, křupavá kůrka chleba
s podmáslím – sbíhají se vám sliny
v ústech? Pak si silně aromatické
chleby a žemle docela jednoduše
upečte sami.
V této knize najdete nejen víc jak
40 vyvážených receptů, vhodných
pro každodenní použití, ale také
základy výroby od hnětení těsta
až k hotovému chlebu, a řadu tipů.
Do toho!
Nechte se inspirovat a udělejte ze
své kuchyně pekárnu dobrého
chleba.
Budete zasvěceni do tajemství
tradičního umění pečení chleba
s dlouhým vedením těsta a velmi
malým množstvím kvasnic
Podrobné recepty jsou orientované
na praxi a lehce proveditelné
Začínejte pomalu od jednoduchého
k náročnému – pro každého je
tu něco
bramborový chléb, jemná křehká
bageta, křupavá kůrka chleba
s podmáslím – sbíhají se vám sliny
v ústech? Pak si silně aromatické
chleby a žemle docela jednoduše
upečte sami.
V této knize najdete nejen víc jak
40 vyvážených receptů, vhodných
pro každodenní použití, ale také
základy výroby od hnětení těsta
až k hotovému chlebu, a řadu tipů.
Do toho!
Nechte se inspirovat a udělejte ze
své kuchyně pekárnu dobrého
chleba.
Budete zasvěceni do tajemství
tradičního umění pečení chleba
s dlouhým vedením těsta a velmi
malým množstvím kvasnic
Podrobné recepty jsou orientované
na praxi a lehce proveditelné
Začínejte pomalu od jednoduchého
k náročnému – pro každého je
tu něco
Autor | Lutz Geisler |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 264 |
V prodeji od | 2017-04 |
Rok vydání | 2017 |
Pořadí vydání | 1 |
Druh | 1536 x 1024 |