• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii
🎄 Od 23.12.2024 do 02.01.2025 je naše telefonní linka nedostupná. Kontaktujte nás na info@patro.cz.

Síla přírodní fermentace

Ilustrační obrázek
Popis
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných ...
Zeptejte se
353 Kč
353 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 9.1.
Značka:
Alferia
Výrobní číslo:
978-80-271-3029-0
EAN:
9788027130290
Náš kód:
761221

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur.

V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.

Autor Sandor Ellix Katz
Jazyk Česky
Počet stran 256
V prodeji od 2020-11
Rok vydání 2020
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha