Technologie přípravy pokrmů 3
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje ...
Zeptejte se
197 Kč
197 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Edice | Učebnice |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 96 |
V prodeji od | 2008-11 |
Rok vydání | 2008 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | 1536 x 1024 |