Technologie přípravy pokrmů 5
Popis
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Zeptejte se
206 Kč
206 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | iPad 9.7" (2017) |
V prodeji od | 2015-09 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |