Technologie přípravy pokrmů 5
Popis
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Zeptejte se
206 Kč
206 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 10.1.
Doporučte
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 144 |
V prodeji od | 2015-09 |
Rok vydání | 2015 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |