To nejlepší z drůbeže
Popis
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i ...
Zeptejte se
187 Kč
187 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.
Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Edice | Ottova kuchařka |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 192 |
V prodeji od | 2016-05 |
Rok vydání | 2016 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | 1536 x 1024 |