Udírny a uzení
Popis
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu ...
Zeptejte se
188 Kč
188 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, ihned k odeslání
Doporučte
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Autor | Egon Binder |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 112 |
V prodeji od | 2021-02 |
Rok vydání | 2021 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | 1536 x 1024 |