Výživa při onkologickém onemocnění
Popis
Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních ...
Zeptejte se
151 Kč
151 Kč bez DPH
Skladem 3 ks, ihned k odeslání
Doporučte
Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních dietních doporučení především pro pacienty s onkologickým onemocněním, kteří mají problémy s výživou. Druhá část knihy nabízí praktické informace k úpravě stravy, která povede k co nejlepšímu udržení stavu výživy při léčbě onemocnění. Závěr patří řadě receptů, které však nejsou určeny pouze pro onkologicky nemocné, představují většinou dobře stravitelné pokrmy z doporučených potravin s vysokou biologickou hodnotou.
Autor | Rostislav Vyzula |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 122 |
V prodeji od | 2001-01 |
Rok vydání | 5000 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | 1612 x 720 |