Zvěřinová kuchařka
Popis
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, ...
Zeptejte se
418 Kč
418 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 9.1.
Doporučte
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro
všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka
s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty.
Omyl.
V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger,
tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu
krkonošské šlechty?
Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska.
V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček
a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka
s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty.
Omyl.
V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger,
tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu
krkonošské šlechty?
Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska.
V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček
a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
Autor | Danka Šárková |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 128 |
V prodeji od | 2024-08 |
Rok vydání | 2024 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |